Η ιδέα για την κατασκευή αυτού του ιστού υπήρχε αρκετό καιρό  πριν την ανάρτησή του.

Ο ιστός αναρτήθηκε αρχικά στις 8-3-2009 και συνεχίζει με δοκιμές για βελτιώσεις και συνεχή εμπλουτισμό με υλικό και συνδέσμους που έχουν σχέση με τον Ελληνισμό ως ιδέα και ως πραγματικότητα. Τα θέματα του ιστού αυτού  αφορούν κυρίως την Ελληνική ιστορία και τον Πολιτισμό με την γενικότερη έννοιά του, αλλά περιλαμβάνονται συχνά και στοιχεία επίκαιρα της παγκόσμιας πραγματικότητας. Με λίγα λόγια, ο ιστός θα είναι Ελληνοκεντρικός, με οικουμενικά στοιχεία.

Εκτός των γραπτών κειμένων θα αναρτώνται και υλικά πολυμέσων, όπως βίντεο, εσωτερικές συνδέσεις τρίτων ιστοτόπων, παρουσιάσεις φωτογραφιών και μουσικών κομματιών. Φυσικά πάντα με την αναφορά των δημιουργών και των κατεχόντων τα πνευματικά δικαιώματα, στα ονόματα των οποίων θα γίνεται αναφορά όπου αυτό είναι εφικτό και δόκιμο . Ο παιδευτικός χαρακτήρας του ιστοτόπου μας με σκοπό την γνωριμία των Ελλήνων με την ιστορία τους είναι αυτό που επιδιώκει και ότι αναρτάται αυτό τον σκοπό έχει .Δεν είμαστε οργανισμός ή εταιρεία ,το ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ το διατηρούμε από το υστέρημα μας και αυτό το κάνουμε από αγάπη για τον ελληνισμό, είναι ένας χώρος φτιαγμένος με κόπο και αγάπη για την Ελλάδα. Οι πληροφορίες  που συλλέγονται είναι  κύρια από το διαδίκτυο και είναι σε κοινή θέαση .Σε περιπτώσεις που ζητούνται άδειες για αναφορές σε πηγές τότε  προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε αλλά για διαφόρους λόγους αλλά και από έλλειψη χρόνου αυτό δεν καθίσταται δυνατόν να γίνει και φυσικά δεν είναι σκοπός μας να βλάψουμε οποιονδήποτε και για κανένα λόγο .Θέλουμε να ζητήσουμε προκαταβολικά συγγνώμη σε οποιονδήποτε δημιουργό εργασίας ή πονήματος για τυχόν παραλήψεις  την οποία μόλις αντιληφθούμε θα ανασκευάσουμε και για αυτό ζητούμε την όποια κατανόηση εκ των προτέρων. Οι δημοσιεύσεις που αναρτώνται δεν σημαίνει ότι οι  δημιουργοί τους σχετίζονται με τον ιστοτοπό μας .Κάνοντας επιλογή από τις εκατομμύρια  δημοσιεύσεις κοινής θέασης στο διαδίκτυο, όπως Πανεπιστήμια Βιβλιοθήκες, Αρχαιολογικές πηγές, Υπουργεία ,Ακαδημίες και ότι σχετικό Παγκοσμίως, θα προσπαθήσουμε να καταγράψουμε την ιστορία του Έθνους μας και να την κάνουμε από εδώ γνωστή  .

Δεχόμαστε ευχαρίστως υλικό και θέματα στα πλαίσια του πνεύματος του ιστού, με αναφορά του ονόματος του γράφοντος.

Η επιμέρους θεματολογία, η οποία  εμφανίζεται στους συνδέσμους, μπορεί να διευρυνθεί, πάντα  μέσα στα πλαίσια του χαρακτήρα του ιστότοπου. Δεχόμαστε ιδέες διεύρυνσης, της εκπαιδευτικής μορφής του ιστότοπου μέσω της δυνατότητας επικοινωνία μαζί μας.

Ευχαριστούμε .Share

FACEBOOK | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |

Copyright © 2017. All Rights Reserved.